Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Nieuwe lessen van Amr Khaled

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Dar al-Tarjama Bekijk dropdown
Newbie
Newbie


Lid geworden: 27 maart 2007
Online status: Offline
Berichten: 1
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Dar al-Tarjama Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Nieuwe lessen van Amr Khaled
    Geplaatst op: 24 september 2007 om 17:08
Salaam alaikoem,
 
Elk jaar presenteert Amr Khaled tijdens de maand ramadaan een programma om de moslims erbij te helpen om deze prachtige maand tot het uiterste te benutten, en onze gedragingen op lange termijn te kunnen verbeteren. In de afgelopen jaren sprak hij over de levensloop van de Profeet Mohammed (vzzmh) en de Schone namen van Allah. Dit jaar wordt het programma 'Het paradijs in het gezin' helaas niet uitgezonden op het kanaal Iqra, waardoor de meeste moslims in Nederland het programma niet via de tv kunnen volgens.
 
Als je ge�nteresseerd bent in de lessen van 'Het paradijs in het gezin', neem dan eens een kijkje op onze website.
Via deze link vind je niet alleen de vertalingen van deze lessen, maar bijvoorbeeld ook van zijn vorige lessen uit 'Laten we in vrede samenleven': http://www.daraltarjama.com/dt_du/block.php?name=innerpage&item_id=1159
Er wordt elke dag aan de vertalingen gewerkt, houd de site dus in de gaten voor de nieuwste lessen!
 
Wil je zijn lessen (in het Arabisch) volgen, dan kun je de link naar de website en de programmatijden op ons forum vinden.
 
 
We wensen jullie nog een gezegende ramadaan, en vragen Allah om ons allen voor onze inspanningen te belonen en ons te vergeven en ons te beschermen tegen de bestraffing van de hel.
 
--
Dar al-Tarjama
Het Nederlandse team
http://www.daraltarjama.com
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.094 seconden.