Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

de liefde van een moeder

 Post Reply Post Reply
Schrijver
de eeuwige Bekijk dropdown
Newbie
Newbie


Lid geworden: 21 november 2007
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 1
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote de eeuwige Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: de liefde van een moeder
    Geplaatst op: 21 november 2007 om 06:15

 

salaam.

Er was eens een moeder die zo veel van haar zoon heilde dat ze bereid was om alles te doen voor haar zoon, zelfs haar eigen leven geven. De zoon hield evenveel van zijn vriendin zoals zijn moeder van hem hield, en hij ook was bereid om alles te doen voor haar, zelfs zijn  eigen leven geven. Maar de vriendin van de zoon haate de moeder zo hard dat ze haar wel levend kan opeten. Zo groot was de haat van haar voor zijn moeder.

En op een dag vroeg de vriendin of hij van haar hielde? De zoon met alle overtuiging, jaja ik hou van je. de vriendin vroeg hem of hij bereid was om alles te doen voor haar? Hij, jaja ben bereid om alles te doen voor je zeg het maar. De vriendin zij hem dat als hij het geen zal doen dat er hem word gevraagd zij bereid is om met hem te trouwen. Zodra hij het hoorde dat zij met hem wil trouwen na hij het gene ga doen wat er hem word gevraagd werd hij blind en was hij een en al oor.

De vriendin zij hem om naar huis te gaan een mes te nemen om de buik van zijn moeder open te snijden en haar hart te nemen en die zo snel mogelijk naar haar te brengen. Hij zo blind als een mol loopt hij richting de huis van zijn moeder neemt een mes en loopt richting haar kamer. De moeder lag te slapen omdat ze die dag moe was van het huishouden. Hij sprinkt op haar bed en de moeder schrikt wakker en vroeg hem wat er gaande is, hij zonder enige woord te zeggen snijd hij haar buik open neemt hij haar hart en loopt de trappen af richting zijn vriendin met de hart van zijn moeder in zijn hand.

Hij naderde de huis van zijn vriendin en plots valt hij, het was nogal een sirieuze val. na het opstaan hoorde hij de stem van zijn moeder zeggen HEB JE JE EIGEN PIJN GEDAAN.

De liefde van een moeder voor haar kinderen is iets speciaals. de moeder zal nooit een van haar kinderen haten om wat dan ook en zal ze nooit vergeten.

 

Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.063 seconden.