Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

De rechtelozen in het land van Mohammed

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Whatalies Bekijk dropdown
Groupie
Groupie


Lid geworden: 10 augustus 2011
Online status: Offline
Berichten: 195
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Whatalies Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: De rechtelozen in het land van Mohammed
    Geplaatst op: 21 april 2012 om 14:45

25 Indonesische dienstmeisjes in dodencel Saudi-Arabië

06/04/12, 14:05  − bron: ANP

In Saudi-Arabië zitten 25 Indonesische dienstmeisjes in de dodencel voor uiteenlopende vergrijpen. 22 Anderen hebben pardon gekregen en zijn teruggestuurd naar Indonesië, meldde de Engelstalige krant Arab News vandaag.

Een woordvoerder van de Indonesische ambassade in Riyad zei tegen de krant dat Jakarta zaterdag een delegatie naar het koninkrijk stuurt om de 25 werksters vrij te krijgen. Ook willen de delegatieleden Saudische gevangenissen bezoeken waar in totaal 1700 Indonesiërs gevangen zitten.

Indonesië is woest over de behandeling van Indonesische dienstmeisjes in Saudi-Arabie. Ze worden vaak mishandeld, uitgebuit, verkracht en soms ongestraft vermoord door hun bazen. Vorig jaar kondigde de Indonesische regering een moratorium af op het sturen van werkkrachten naar Saudi-Arabië. Dat gebeurde na de onthoofding van een Indonesische dienstmeid die haar Saudische baas zou hebben vermoord.


Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.063 seconden.