Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Aan Qisas

 Post Reply Post Reply
Schrijver
mohammad48 Bekijk dropdown
Groupie
Groupie
Avatar

Lid geworden: 16 augustus 2011
Locatie: marocco
Online status: Offline
Berichten: 209
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote mohammad48 Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Aan Qisas
    Geplaatst op: 05 juni 2012 om 08:38
Salaam aleikoum Qisas,

Welkom op dit forum.
Je komt hier niet echt onopgemerkt binnengevallen op zoek naar meer kennis.
Je wil een standpunt kenbaar maken, is het niet?

voor diegenen die niet weten wat Qisas betekent:

UIt Wiki :This is a sub-article of Islamic criminal jurisprudence and Blood money (term).

Qisas (Arabicقصاص‎) is an Islamic term meaning "Equal Retaliation," and follows the principle of an eye for an eye, or lex talionis, first set forth byHammurabi. In the case of murder, it means the right of the heirs of a murder victim to demand execution of the murderer.

O ye who believe, equivalence is the law decreed for ye when dealing with murder - the free for the free, the slave for the slave, the female for the female. If one is pardoned by the victim's kin, an appreciative response is in order, and an equitable compensation shall be paid. This is an alleviation from thine Lord and mercy. Anyone who transgresses beyond this incurs a painful retribution

De oproepers naar de gewapende jihad zijn de laatste jaren in aantal afgenomen op onze fora.
Als ik ze zie verschijnen dan komen er mij onmiddellijk enkele hadith van de Profeet saws voor de geest.
uit Buchari
Volume 9, Book 88, Number 215:

Narrated Sa'id bin Jubair:

'Abdullah bin 'Umar came to us and we hoped that he would narrate to us a good Hadith. But before we asked him, a man got up and said to him, "O Abu 'Abdur-Rahman! Narrate to us about the battles during the time of the afflictions, as Allah says:--

'And fight them until there is no more afflictions (i.e. no more worshipping of others besides Allah).'" (2.193) Ibn 'Umar said (to the man), "Do you know what is meant by afflictions? Let your mother bereave you! Muhammad used to fight against the pagans, for a Muslim was put to trial in his religion (The pagans will either kill him or chain him as a captive). His fighting was not like your fighting which is carried on for the sake of ruling."

Volume 9, Book 88, Number 203:

Narrated Abu Huraira:

Allah's Apostle said, "There will be afflictions (in the near future) during which a sitting person will be better than a standing one, and the standing one will be better than a walking one, and the walking one will be better than a running one, and whoever will expose himself to these afflictions, they will destroy him. So whoever can find a place of protection or refuge from them, should take shelter in it."

Volume 9, Book 88, Number 206:

Narrated Hudhaifa bin Al-Yaman:

The people used to ask Allah's Apostle about the good but I used to ask him about the evil lest I should be overtaken by them. So I said, "O Allah's Apostle! We were living in ignorance and in an (extremely) worst atmosphere, then Allah brought to us this good (i.e., Islam); will there be any evil after this good?" He said, "Yes." I said, 'Will there be any good after that evil?" He replied, "Yes, but it will be tainted (not pure.)'' I asked, "What will be its taint?" He replied, "(There will be) some people who will guide others not according to my tradition? You will approve of some of their deeds and disapprove of some others." I asked, "Will there be any evil after that good?" He replied, "Yes, (there will be) some people calling at the gates of the (Hell) Fire, and whoever will respond to their call, will be thrown by them into the (Hell) Fire." I said, "O Allah s Apostle! Will you describe them to us?" He said, "They will be from our own people and will speak our language." I said, "What do you order me to do if such a state should take place in my life?" He said, "Stick to the group of Muslims and their Imam (ruler)." I said, "If there is neither a group of Muslims nor an Imam (ruler)?" He said, "Then turn away from all those sects even if you were to bite (eat) the roots of a tree till death overtakes you while you are in that state."

Waarschijnlijk, en Allaahu3alem, zal jij deze hadith anders lezen dan ik.

Ik vind dat er wijsheid in staat . Anderen zullen vinden dat deze hadith aansporen tot lafheid.

En Allaah swt zal ons later over onze meningsverschillen vertellen.

Wa salaam aleikoumTerug naar boven
mohammad48 Bekijk dropdown
Groupie
Groupie
Avatar

Lid geworden: 16 augustus 2011
Locatie: marocco
Online status: Offline
Berichten: 209
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote mohammad48 Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 05 juni 2012 om 08:43
Salaam aleikoum Qisas, 

Wat vind je van volgende tekst?
TO CATCH A WOLF

Door Mohammad B

Als een eskimo op een wolf gaat jagen dan smeert hij eerst zijn mes in met bloed van een dier en laat dat bevriezen. Dan smeert hij er weer een laag bloed overheen, en weer een, totdat het mes helemaal bedekt is met bevroren bloed. Het is net een aardbeien-ijsje. Vervolgens zet de jager het mes met de punt omhoog vast in de sneeuw. Wanneer een wolf met zijn extreem scherpe reukzin het bloed ruikt en het lokaas ontdekt begint hij er aan te likken en proeft het bevroren bloed. Hij begint sneller te likken, en steeds harder likt hij het bloed van het mes af zodat de vlijmscherpe kanten van het mes tevoorschijn komen. De wolf blijft fanatiek aan het mes likken in de koude poolnacht. En zijn verlangen en genot naar bloed wordt zo groot dat de wolf de vlijmscherpe kanten van het mes op zijn eigen tong niet voelt. En hij heeft ook niet in de gaten het moment waarop zijn onverzadigbare dorst naar bloed gelest wordt door zijn EIGEN warme bloed. Zijn honger en dorst naar bloed en vlees vragen steeds meer - totdat bij het ochtendgloren de jager de wolf in de sneeuw vindt, doodgebloed.


Beste broeders en zusters, dit verhaal heb ik als introductie gebruikt om wat duidelijk te maken. Het is een jachttechniek die door de eskimo's wordt gebruikt om een wolf uit te schakelen.

Als we een parallel trekken met de maatschappijen waarin wij leven, dan zien wij een soortgelijke jachttechniek worden gebruikt door de vijanden van de mensheid.

Er zijn duisteren satanische krachten die overal op de wereld hun zaad van het kwaad hebben gezaaid. Dit zaad, in de Islamitische landen, is sinds het oude kolonialisme gezaaid en heeft gedurende de laatste eeuw haar wortels diep en stevig in de grond geschoten. Sinds de val van het Ottomaanse rijk en daarmee de val van de Islamitische Khalifaat, zijn de vijanden van de Islam bezig geweest om stapsgewijs hun plannen van de totale destructie van de Islam te bewerkstelligen. De eens zo machtige en trotse Moslim Ummah is nu niets meer dan een stomdronken gefrustreerde natie geworden die aan de stoep van het Westen staat om te bedelen voor een stukje brood. En zijn eer is niets meer waard dan dat van een blaffende zwerfhond; waarop elk voorbijganger zich afreageert door zijn gal op te spugen. De eens zo trotse Ummah, die de mensheid geleidt heeft naar materiële rijkdom en spiritueel geluk, is niets meer dan een schaduw van haarzelf geworden en wiens grootse verleden nu slechts voor wordt gelezen bij het slapen gaan; alsof het een sprookje is uit het boek van duizend en één nacht. 


Ja beste broeders en zusters, de Moslim Ummah heeft een diepte punt bereikt die nog nooit een ander volk heeft meegemaakt. De trots is gekrenkt, de eer is aangetast en de bezittingen en het bloed zijn geschonden.

De aarde beeft, de hemel huilt en de windt raast als een bezetenen. Zoveel onrecht, zoveel ellende, zoveel pijn, zoveel tranen, zoveel moslimbloed dat elke dag de grond in vloeit. Het is moeilijk om niet bedroefd en moedeloos te zijn onder de bedelving van zoveel vreselijke beelden en berichtgevingen over onze broeders en zusters over de hele wereld.


Beste broeders en zusters, het is tijd dat we eens goed naar onszelf gaan kijken, want we zijn ziek. De Islamitische Ummah lijkt getroffen te zijn door een kankergezwel dat zich door haar hele lichaam heeft uitgezaaid. We bevinden ons op een afgrond, die het ernaar uit ziet slechts een kwestie van tijd is voordat we te pletter vallen. 

Wij zijn een gefrustreerde natie die verraden zijn door de zogenaamde leiders van deze Ummah. De leiders die zichzelf als goedkope hoeren aan het Westen verkopen. Zij, die het toelaten dat de geesten en zielen van de Islamitische jeugd vergiftigd wordt door het kufr gif. 


Zoals we uit de berichtgevingen kunnen horen en zien, is er een heuse campagne gaande om de Islam vanaf de wortels uit te roeien. Uit Marokko horen we dagelijks verontrustende berichten van broeders en zusters die stelselmatig worden opgepakt, om ze vervolgens in de beestachtige kerkers op te sluiten en ze op de meest gruwelijke manier te martelen en te verkrachten. Het meest verschrikkelijke zijn niet de martelingen die deze broeders en zusters ondergaan, maar het aller verschrikkelijkste is dat WIJ ze hebben verraden door onze STILTE.

Omdat ik zelf een Marokkaanse achtergrond heb, wil ik graag even stil blijven staan bij dit land en specifiek bij de koning. Deze koning, die zich in de media voordoet als de vernieuwer en modernisator van Marokko, heeft onlangs nog een pluim van zijn grootste pooier Bush gekregen. Deze Marokkaanse hoer, die het ernaar schijnt ook nog eens een poot te zijn, heeft (samen met zijn familie) het vaderland verkocht dat met het bloed, zweet en tranen van de Mujahideen bevrijd is van de Westerse slavendrijvers en totaal onderworpen aan de Satan. Deze koning, die de democratie met het zwaard wil opleggen is niets anders dan een beestachtige tiran die zichzelf graag in Armani pakjes hijst om zijn pooiers tevreden te stellen. 


Koning Miep de zesde (je bent de naam Mohammed niet waard), mocht je deze brief ooit onder je ogen krijgen, weet dat je met je beleid een grens bent overschreden door onze geleerden, broeders en zusters gevangen te nemen en hen in je kerkers te werpen. Weet, dat de du'as (gebeden) van deze nobele onschuldige zielen, die slechts worden gemarteld omdat zij slechts zeggen dat Allah hun Heer is; en niet Amerika of de zichzelf bekroonde Amir Al Moeminien, door Allah uiteindelijk (insha'Allah) verhoord zullen worden. Weet, Miep de zesde, dat het mijn grootse wens is om te zien hoe jouw borstkas wordt opengescheurd en te zien hoe jouw rouwe kloppende hart uit je lichaam wordt gerukt en dan vervolgens te zien hoe de dood naar je rotte ziel grijpt om het onder je geschreeuw en tegenstribbeling naar de kerkers van de Hel te slepen. Weet, dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de aarde je macht en koninkrijk opslokt.


Zo, nu ik deze opgekropte frustratie en woede gekanaliseerd heb door het op papier te schrijven, moet ik zeggen dat het oplucht. Maar wat nog meer oplucht en helemaal bevrijdend is; is het bewustzijn dat de macht van dit soort tirannen in feite helemaal niks voorstelt, want de werkelijke macht behoort geheel aan Allah alléén. Dus in feite is er helemaal geen reden om bang te zijn voor dit soort monsterlijke tirannen. Deze tirannen hebben hun macht te danken aan het feit dat wij ze al die jaren hebben toegelaten om ons te lokken naar de vallen die zij voor ons hebben gezet.


Zij hebben ons gelokt met allerlei soorten definities zoals: emancipatie, vrijheid, democratie, gelijke rechten en nog meer van dat onzin en ons de "democratische fop-lollie" verkocht; met de belofte het land in één groot Democratisch Pretpark te hervormen. Terwijl anderen zich langzaamaan doodlikken aan deze fop-lollie, wordt de rest naar de weilanden van de abattoirs bijeengedreven. En degenen die zich uit alle macht van deze weilanden willen bevrijden en anderen wakker willen schudden door hen erop toe te wijzen dat de "democratische pretpark" slechts een camouflage is van het slachthuis waarin ze uiteindelijk in zullen belanden; krijgen als eerste een vrijkaartje om de Democratische Martel kamer attractie te bezoeken. De massa, die de smaak van deze lollies wel kan waarderen, heeft intussen niet in de gaten dat ze zich langzaam maar zeker doodlikken aan deze democratische lollies.


Ja beste lezer, het kan heel goed mogelijk zijn dat jij je nu aan één van deze lollies tegoed doet. De lekkere smaak ervan wakkert slechts noch meer honger, in plaats dat het je honger lest. Je dreigt in je eigen lusten te verdrinken in de veronderstelling vrij te zijn, terwijl je in feite een gevangene bent van je eigen wensen. Je bent niets meer dan een slaaf van jezelf geworden, die samen met de massa door een stelletje cowboys als vee bij elkaar zijn gedreven en die op het punt staan om je uit te melken en te verkopen of meteen te slachten. Je behoeftes worden op deze "democratische manier" nooit bevredigd, maar slechts aangewakkerd totdat je eraan bezwijkt.


De koffieshops, die zogenaamd een uiting zijn van het gedoogbeleid, is een voorbeeld van zo'n fop-lollie. De vijanden van de mensheid hebben ze ingesteld als ruimtes om de geesten en zielen te doden.. Gedreven door geldwellust en een officiële vergunning van de "democratische vampiers", zijn zij in elke hoek van de grote steden geplaatst. Het kan geen toeval zijn dat tevens in deze steden de concentratie van de Islamitische jeugd het grootst is. Het meest frappante van dit alles is dat deze ruimtes worden geëxploiteerd door mensen die haar "eigen kinderen" met deze troep vergiftigd, zodat de "democratische vampiers" hun handen in onschuld kunnen wassen. 

Deze geldvampiers die met hun "amusement beleid" de steden vol gooien met koffieshops, barretjes, discotheken, gokhallen enz.; hebben maar één doel: DE MENSEN VERSLAAFD LATEN RAKEN AAN HUN EIGEN WENSEN, zodat ze hen dan vervolgens financieel kunnen uitmelken. Wanneer de mensen op een gegeven moment bezwijken aan de gevolgen van deze psychologische loopgraven oorlog en het slachtoffer worden van hun eigen wensen, dan heeft de overheid hier ook een oplossing voor: een dodelijk injectienaald, dat verpakt wordt in een mooi woord: EUTHANASIE. Vervolgens kan dit zielige slachtoffer als brandstof voor de vuilverbranding dienen en deze lichaamsrecycling als modetrend geïntroduceerd worden onder het woord 'crematie'. 


Als we de moeder van alle Democratieën, Amerika, als voorbeeld nemen en de maatschappelijke statistieken (criminaliteit, geweld enz.) van dat land vergelijken met andere landen; dan kunnen we niet anders concluderen dat dit land door en door ziek is. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de hele maatschappelijke orde in één grote chaos vervalt. De lachende derden in dit grote monopoliespel zijn de democratische vampiers. Zij versterken hun lichamen, door hun niet te lessen dorst naar onschuldig bloed hun aderen in te spuiten. Zij, die hun voordeel halen uit al dit geweld en chaos. 


Ik wil graag de volgende vragen aan deze vampiers stellen, via de persoon van mr. Bush, mr. Blair, mr. Chirack, mr. Balkenende en anderen:


Hoe komt het toch dat jullie bankkluizen vol zitten met goud, terwijl er bijna tot geen goudmijn in jullie landen te vinden is?


Hoe komt het toch dat een rijk werelddeel als Afrika straatarm is? Hoe komt het toch dat al die geweren, landmijnen, tanks en ander vernietigend oorlogsmateriaal, die in jullie Democratische landen geproduceerd zijn, een weg vinden naar deze arme slachtoffers?


Hoe komt het toch dat jullie meteen diegenen de oorlog verklaren, die jullie valse kleed van beschaving optillen om de mensen te laten zien wat voor duisternis en ranzige rottigheid zich daarachter bevindt? 


Waarom zeggen jullie niet gewoon dat jullie een stelletje plunderaars zijn? Waarom zeggen jullie niet gewoon dat jullie jezelf in de geesten van de mensen hebben genesteld, zo diep zelfs, dat de gewone "zombiemens" zich de verkeerde vragen stelt? 


Een vraag aan de zombiemens: is het gerechtvaardigd dat een verhongerend mens wordt doodgeschoten, omdat hij in een voedselcontainer inbreekt om zijn familie te voeden? Waarom stel je jezelf de verkeerde vragen? Ben je soms de controle over je eigen redernatie vermogen verloren? Wat geeft in hemelsnaam aan al die buitenlandse troepen, die EEN HEEL LAND LEEGPLUNDEREN onder het mom van economische wederopbouw, het recht om te bepalen wat goed en slecht is? 


Meneer Balkenende: hoe komt het toch dat een beroepsmoordenaar naar een land wordt uitgezonden en door de media van dit land als een held wordt neergezet; en hoe komt het dat het slachtoffer van deze beroepsmoordenaar als een crimineel wordt afgeschilderd?


Hoe komt het toch wereldleiders, dat een uitgemergeld verhongerend Afrikaans kind omringd wordt door gieren die wachten totdat het sterft, zodat ze vervolgens de overgebleven huid van dit arme kind van zijn botten af kunnen scheuren en slechts een karkas achterlaten als getuige van deze afschuwelijke scène? Hoe komt het toch wereldleiders, dat dit arme kind op een goudmijn sterft of oliebron, terwijl dit kind niet eens een rijstkorrel heeft om te eten? Hoe komt het toch, dat jullie het leiderschap van de mensheid claimen en tegelijkertijd dezelfde mensheid naar haar eigen afgrond drijven?

JULLIE ZIJN NIETS ANDERS DAN LEUGENAARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aangezien de Nederlandse politiek haar burgers (vooral allochtonen =oslims) stimuleert om actief deel te nemen aan maatschappelijke vraagstukken en de burgers stimuleert om haar verantwoordelijkheid hierin te nemen; zijn er inderdaad mensen opgestaan die deze maatschappelijke verantwoordelijkheid op zich hebben genomen. Deze mensen hebben zich niet alleen de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Nederland aangetrokken, maar die van de hele wereld en het tot hun taak gemaakt om deze te bevrijden van vooral de leugenachtige democratische slavernij.


Mr. Remkes, we zijn inderdaad opgestaan om de mensen aan te sporen en uit te nodigen voor de Jihaad. Waarom? Omdat we het onrecht niet langer kunnen verdragen. Dat de moskeeën ook oproepen tot de Jihaad is een grove leugen! Waarom? Omdat deze moskeeën de Islam hebben verkocht en de waarheid achter hun ruggen hebben verborgen. U en de politieke verantwoordelijken kunnen de massa manipuleren en vertellen dat we terroristen zijn en dat we een gevaar zijn voor de Democratische rechtsgang; vervolgens kunnen jullie allerlei wetten, die ons het zwijgen zouden moeten opleggen verzinnen om ons vervolgens op te pakken. Of jullie kunnen ieder Marokkaan die LA ILAHA ILLA ALLAH zegt in connectie brengen met Casablanca en het "vuile werk" overlaten aan de Noord Afrikaanse slang; zodat jullie je valse geweten kunnen sussen. Bij Allah, met dit beleid hebben jullie inderdaad jullie eigen leugens bevestigd. Als jullie iets duidelijk maken met jullie nieuwe beleid, dan is het wel dat er een gezag in het leven dient te komen dat los staat van de wensen en paranoia van mensen. Een rechtvaardig beleid dat onafhankelijk van tijd, plaats en menselijke gedachtes is en dat duurzame normen en waarden, die in het menszijn verankerd zijn, cultiveert. In een zekere zin bewijzen jullie met al dat geknutsel en geschuif van wetten dat jullie het democratische spel steeds maar naar jullie eigen hand willen zetten, omdat jullie ook in de gaten hebben dat jullie normen, waarden, opvattingen, concepten enz. slechts begrippen zijn die aangekaart worden om jullie eigen leugens mee af te schermen. 


Deze volgende woorden zou ik graag aan de arrogante zelfverzekerde mr. Wilders willen richten: Het is inderdaad ons doel om de leugen en haar aanhangers te terroriseren met: LA ILAHA ILLA ALLAH. Het is inderdaad ons doel om het zwaard van LA ILAHA ILLA ALLAH tegen het leugenachtige kankergezwel te gebruiken. Het is inderdaad ons doel om met LA ILAHA ILLA ALLAH een revolutie op gang te zetten, die uw rotte democratische rechtsgang omverwerpt. En insha Allah zullen we jou en je kompanen, inclusief mevrouw Verdonk, op jullie knieën laten gaan voor de Heer der Werelden. En bij deze doe ik inderdaad nog een oproep om de jeugd voor de Jihaad te recruteren: 


WORDT WAKKER! KIJK OM JE HEEN! DE MOSLIMS WORDEN AFGESLACHT EN JIJ KAN HELEMAAL NIKS DOEN, OMDAT JIJZELF AAN HET DOODBLOEDEN BENT! Bevrijdt jezelf! Kom uit die koffieshop, kom uit die bar, kom uit die hoek. Geef gehoor aan de oproep van LA ILAHA ILLA ALLAH. Sluit je aan bij de karavaan van de Martelaren. Rijst op uit jullie diepe slaap, rijst op en schudt het stof van de vernedering van je af. Rijst op en geef gehoor aan de roep van HAJJA AL JIHAAD. Rijst op met de vlag van LA ILAHA ILLA ALLAH boven jullie hoofden. Roept samen als één stem ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR, laat met jullie stem de bergen beven, de harten van de ongelovigen sidderen. ALLAHU AKBAR, laat de tronen van de tirannen stuk trillen. ALLAHU AKBAR. 


Er zal met de Genade van Allah inderdaad een generatie opstaan die de dood als schild rondt onze Ummah met haar eigen bloed en zielen zal optrekken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de ridders van Allah het Haagse Binnenhof naar binnen marcheren en in het middenplein de vlag van TAWHEED zullen ophijsen. Ze zullen (insha'Allah) het parlement omdopen tot Shariah rechtbank en de voorzittershamer zal het Islamitische vonnis bekrachtigen, haar gong zal de Islamitische wet net als de rimpels van een vallende druppel in een meer zich over de rest van Nederland verspreiden. Uit het torentje van Kok zal (insha'Allah) LA ILAHA ILLA ALLAH klinken en deze woorden zullen door de wind gedragen worden en zich mengen met andere woorden van lofprijzing, die van alle richtingen en windstreken samenkomen. Deze lofprijzingen zullen vervolgens onze Meester op Zijn Troon bereiken en de Islamitische Ummah zal zich als één lichaam neerwerpen voor de Heer der werelden.

Misschien zullen wij dit allemaal niet meemaken, maar het is een profetie die zeker zal plaatsvinden. Allah zal ZIJN recht en ZIJN vrede op deze aarde weer laten heersen. Tot die tijd zullen we het volgende gebed in onze gebeden opzeggen:


O, Degene die het Boek heeft neergezonden; en de wolken vooruit stuwt; en de partijen heeft verdreven: VERDRIJF de Amerikanen en haar bondgenoten uit onze Islamitische landen. O, bij Wie het hart toestemming vraagt om te kloppen; beveel het hart van Blair te stoppen met kloppen. O, bij Wiens Naam de cellen zich delen; beveel de cellen in Bush's lichaam om zich onophoudelijk te delen. YA ALLAH, scheur het zwijnen lichaam van Sharon in stukken door een martelaarsbom, voer zijn ingewanden aan de straathonden. Verpletter elk leider die niet volgens Uw recht heerst. O, Allah wij smeken U bij elke Schone Naam van U, waarmee U Uw zelf heeft benoemd; of in Uw Boek heeft geopenbaard; of aan één van uw schepselen heeft geleerd; of voor ons verborgen hebt gehouden: Geef de overwinning aan Uw ridders, die Uw Naam op hun vaandels dragen. YA ALLAH maak ze standvastig in hun edele streven naar het Martelaarschap. O, Allah sluit hun rijen en verenig hun woord. YA ALLAH werpt in de harten van de ongelovigen vrees; drijft hen in grote getale bij elkaar en roei ze uit; laat niemand van hen aan Uw wraak ontkomen. Laat hun vliegtuigen in uw hemelen in brand vliegen. Laat hun duikboten en hun vliegdekschepen op de bodem van Uw oceanen zinken. Laat Uw aarde hun tanken en alle andere pantservoertuigen opslokken. O, Allah, laat deze vijanden op de Islamitische markten verkocht worden voor de prijs van een paar versleten sokken. Allahoemma Amien, Allahoemma Amien, Allahoemma Amien.


Meneer Donner, wat is uw volgende wetsvoorstel om ons terroristen een halt toe te roepen? We zullen met u afwachten en dit kleine werkje afsluiten met een paar woorden waar uw macht bij wegsmelt:


ALLAHU MAUWLANA WALA MAUWLA LAKOEM

ABU ZUBAIR

Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdownDeze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.