Islaam.nl

Islaam.nl Forum

Forum Homepage Forum Homepage > Registreer nieuwe gebruiker
  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Registreer nieuwe gebruiker


Welkom!
ntent-Disposition: form-data; name="file"; filename="registration_polices_file.asp"

Als je akkoord gaat met de hieronder volgende regels klik op de 'accepteer' knop onderaan, is dit niet het geval klik dan op 'weigeren'

Wanneer je registreerd wordt je verzocht om informatie over jezelf op te geven, het merendeel hiervan is optioneel en dus niet verplicht. Niets van deze informatie wordt echter door ons verkocht/verhuurd, of op welke wijze dan ook verdeeld aan derden.Uiteraard wordt de door jou opgegeven info grotendeels zichtbaar op dit forum. Je kan je profiel ook eender wanneer zelf aanpassen mocht je dit nodig achten.

Je gaat er mee akkoord geen teksten met racistische, beledigende, pornografische of andere illegale inhoud te zullen posten. Ook het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal is omwille van de internationale wetgeving hieromtrent verboden.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de mogelijke gevolgen van het posten van jouw boodschap(en) In geval van klachten zullen wij jouw gegevens aan de betrokken diensten moeten overhandigen. Daarom werd oa. je IP-adres gelogd. Eventuele schadeclaims zijn dan ook ten jouwer laste.

Ook al beschouwen wij de geposte boodschappen niet als tot de verantwoordlijkheid van het forum behorend, zoals hierboven eerder gesteld, toch behouden wij het recht voor om boodschappen te verwijderen wanneer wij dit nodig achten. Mocht ��n van de boodschappen op het forum je om ��n of andere reden storen, gelieve ons per email te contacteren.

Aangezien het internet wereldwijd benaderbaar is en een Amerikaanse wet: The Federal Trade Commission's Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (COPPA) voorziet dat kinderen jonger dan 13 geen gebruik mogen maken of betrokken mogen worden in een electronisch forum zien wij ons verplicht kinderen jonger dan 13 te toegang te ontzeggen.

Door hieronder op 'accepteer' te drukken verklaar je akkoord te zijn met bovenstaande regels en deze naar best vermogen toe te passen. Indien niet akkoord, druk op 'weiger'
Deze pagina is gemaakt in 0.016 seconden.