Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Imago Amerika kan bijna niet slechter

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Engeltje Bekijk dropdown
Groupie
Groupie


Lid geworden: 06 september 2005
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 348
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Engeltje Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Imago Amerika kan bijna niet slechter
    Geplaatst op: 25 september 2005 om 07:53
In grote delen van de wereld is het slecht gesteld met het imago van de Verenigde Staten. Tot die conclusie is een adviescommissie van het Amerikaanse Congres gekomen. The Washington Post wist de hand te leggen op een nog vertrouwelijk rapport. De VS worden 'minder gezien als een baken van hoop dan als een gevaarlijke kracht die tegengewerkt moet worden', zo stellen de onderzoekers.

Volgens het advies aan het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zouden 'Amerika's imago en reputatie in het buitenland bijna niet slechter kunnen zijn'. Zo bestaat er in het Midden-Oosten 'diepe woede' over het Amerikaanse beleid inzake Isra�l en Irak. Met name in Egypte, Marokko en Saudi-Arabi� zien 'brede meerderheden' van de bevolking 'George W. Bush als een grotere bedreiging voor de wereld dan Osama bin Laden'.

Bron: ANP
Stukje gekopieerd van: www.fok.nl
Een oog om een oog maakt de hele wereld blind.
- Ghandi
Terug naar boven
islam Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 09 oktober 2003
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 2554
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote islam Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 25 september 2005 om 08:50
Dat ze een adviescommissie nodig hebben om daarachter te komen...
Met of zonder godsdienst zouden er goede mensen zijn die goede dingen doen en slechte mensen die slechte dingen doen. Maar om goede mensen slechte dingen te laten doen, heb je godsdienst nodig.
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.094 seconden.