Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Imaan

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Imaan Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 05 oktober 2003
Online status: Offline
Berichten: 959
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Imaan Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Imaan
    Geplaatst op: 11 november 2004 om 17:25

Mijn woonplaats Amersfoort staat in het nieuws

Handgranaten gevonden in Den Haag

 
Lid van een antiterreurteam dat in Den Haag in actie kwam

De politie heeft drie handgranaten gevonden in de woning in het Haagse Laakkwartier, waar woensdag twee mannen werden aangehouden op verdenking van terrorisme. 

De twee hebben de Nederlandse nationaliteit en zijn 19 en 22 jaar oud. Morgen worden ze voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam. 

Ze worden verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie en samenspanning tot moord met een terroristisch oogmerk. 

Ook wordt hen poging tot moord ten laste gelegd op leden van het arrestatieteam dat hen wilde aanhouden. Door een ontploffende handgranaat raakten vier agenten gewond. 

Broer
En arrestant werd door een politiekogel in zijn schouder geraakt en afgevoerd naar het gevangenisziekenhuis in Scheveningen. Het zou om de 19-jarige  Jason W. gaan.

De politie hield gisteren nog vier terreurverdachten aan in Amsterdam en n in Amersfoort. De laatste zou Jasons 17-jarige broer Jermaine zijn. 

De twee zijn zoons van een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder. Ze zouden zich een jaar of vijf geleden tot de islam hebben bekeerd. 

Jason W. werd vorig jaar ook al eens aangehouden, in dezelfde woning in Den Haag die gisteren die het doelwit was van de arrestatieactie.  

Jihad
Hij bezocht regelmatig een moskee in Eindhoven die eerder in opspraak raakte omdat er jonge mensen voor de jihad zouden worden gerekruteerd. 

Alle zeven verdachten zouden banden hebben met de zogenoemde Hofstadgroep, waartoe ook de 18-jarige Samir A. behoorde, die vastzit wegens het beramen van aanslagen op onder meer de Tweede Kamer en de kerncentrale in Borssele.

Wees eerlijk en rechtvaardig!
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdownDeze pagina is gemaakt in 0.094 seconden.