Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Anti-islam teksten(fok.nl)van hollanders

 Post Reply Post Reply Pagina  <12
Schrijver
Abdulkadir Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 18 december 2004
Online status: Offline
Berichten: 575
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Abdulkadir Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Anti-islam teksten(fok.nl)van hollanders
    Geplaatst op: 02 april 2005 om 11:28
Salaam

Eigenlijk durfde ik het niet aan te stippen aghi Malcom X, maar zo denk ik er ook over. OF Nederland wordt weer een land waar mensen worden 'verraden' en afgevoerd (door een neo-nazi (anti-islamietisch) bewind geleid door Wilders, met propagande minister hoe-heet-zij-ookal-weer-die-somalische). OF Nederlanders laten moslims met rust door hen niet te terroriseren met halve/volle leugens/verdraaingen onder de mom van kritiek/vrijheid van meningsuiting.
Maar eerlijk gezegt, ik zou er niet voor terugdeinsen mijzelf en mijn familie te beschermen mocht fysiek geweld worden gebruikt. Wel volgens de Islamietische regels. Dan weet ik tenminste helemaal zeker waar (helaas) heel Nederland voor staat.
Dwazen of niet, overvloedig praten zonder kennis met de intentie mensen te lasteren zien moslims als 'etteren'. Netals een pus, zal er nooit iets nuttigs van uit komen. Met andere woorden: "Spreek het goede of zwijgt".

Ik ben ook maar een mens. Ik maak ook fouten. Maar aan Allah leg ik verantwoording af voor al mijn daden.

En Allah Weet Het Beste
Salaam(=vrede)
Terug naar boven
postpentacost Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 24 februari 2005
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 2164
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote postpentacost Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 02 april 2005 om 16:46
In eerste instantie geplaatst door Abdulkadir

Salaam
En ach, aghi Malcom X, bekijk het zo, als zij moslims openlijk als vijanden
te verklaren of (vergassen) naar werkkampen sturen, kunnen wij
tenminste in opstand komen, want dan horen zij niet meer tot een
rechtvaardig volk.


Beste Abdulkadir, zoals Ruud steeds duidelijk probeert te maken;
dergelijke verdwaalde lieden, die vol haat zitten tegenover degenen die
anders zijn tref je in alle kringen. Ook binnen de Islam. Ik heb hier al de
nodige haat langs zien komen.

Wat mij wel een beetje verontrust is de koppeling die zo simpeltjes
gelegd wordt met de holocaust. Saytan wil Joden vernietigen en
Christenen; niet Moslims.
Bedenk ook dat er in de samenleving veel meer krachten zijn die het
goede met Moslims voor hebben, maar jaag die niet tegen je in het
harnas.

Het feit dat je zegt "kunnen wij in opstand komen" en niet "moeten wij in
opstand komen" duidt er op dat je eigenlijk er een beetje op zit te
wachten dat er aanleiding komt om in opstand te komen.

Als je zo tegen de zaak aankijkt dan moet je wel oppassen dat je in je
houding naar die verfoeide nederlandse samenleving toe niet gaat
agiteren of provoceren, teneinde reacties uit te lokken om in opstand te
kunnen komen. Dat is een veel beproefde methode...
16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.(Johannes 3,16)
Terug naar boven
Lies Bekijk dropdown
Newbie
Newbie
Avatar

Lid geworden: 21 maart 2005
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 37
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Lies Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 03 april 2005 om 05:41

...Je baseert namelijk je mening op een aantal eigen ervaringen die niet alle Hollanders of Nederlanders vertegenwoordigen. En je neemt het (onterecht) voor waarheid aan.

je meent dus dat er verschillende waarheden zijn?

Vooroordelen bevinden zich van twee kanten. en moet je weten, vooroordelen had ik helemaal niet. (mss enkele maar niet om te verkondigen of mee te koop te lopen e.d. eerder in de 'ludieke' zin zoals Malcolm hierboven reeds aanhaalde) Daarom kwam ik ook eens op deze site een kijkje nemen... en als je eigenlijk alles hier leest en op een rijtje zet dan vond ik het ontzettend jammer om te concluderen dat een aantal vooroordelen wel degelijk waar zijn... en dan kan je een deel van het publiek niet verwijten dat ze alles over dezelfde kam gaan scheren... Ik ben niet van plan om 'jullie' allemaal dieven te noemen, absoluut niet maar sommigen trekken de lijn radicaal door, dat is jammer maar daar kan ook op een positieve manier aan gewerkt worden en niet op een negatieve manier afgebroken. 

Terug naar boven
Lies Bekijk dropdown
Newbie
Newbie
Avatar

Lid geworden: 21 maart 2005
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 37
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Lies Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 03 april 2005 om 05:51

ik denk dat postpentacost het wel juist ziet. Als je hier leeft dan heb je niet alleen rechten maar ook plichten (hoger las ik dat als je niet wil gaan werken omdat je dan geen hoofddoek mag dragen je dan recht hebt op een uitkering,... sorry maar zo werkt het niet, de overheid is geen liefdadigheidsinstelling en je mag de maatschappij niet laten opdraaien owv jou geloofs overtuigingen.

De wetten, de regels hier in Nederland en Belgi� zijn er al jaren, gegroeid, ge�volueerd jazelfs tot op vandaag (bv de anti-rascisme wet in Be) Let wel een antirascisme wet werkt van 2 kanten! want ik las hier heel wat rascistische uitspraken! Bij rascisme denkt men al te vaak aan blanken die bv zwarten discrimineren maar let wel, het kan ook omgekeerd en als ik het bovenstaande hier allemaal less.... welcome to the world...

Terug naar boven
Malcolm X Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 02 november 2004
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 992
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Malcolm X Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 03 april 2005 om 05:56
Salaam Aleikum,

Postpentacost, dat hij die woorden koos was volgens mij niet bewust. Het hoort "moeten" te zijn, maar er zullen moslims zijn die die zich dan net als de joden laten afslachten uit hoop dat het niet zal gebeuren. Maar deze zullen ver in de minderheid zijn.

En denk je nu werkelijk dat wij daar op zitten te wachten? In wat voor wereld zit jij te leven dat je denkt dat hij bedoeld?
Het enige wat wij zeggen is dat wat de joden is aangedaan niet nog eens zal gebeuren bij de moslims. Althans niet als wij er een stokje voor kunnen steken. De dag dat moslims fysiek bedreigd worden door de overheid of door een zeer grote meerderheid van de niet islamitische bevolking dan denk ik dat men zich wel zou moeten realiseren dat er verzet zal komen.
Geen bedreiging, maar simpelweg een feit. Dan doel ik niet op Mohamed B. taferelen, die simpel iemand vermoord, dat noem ik geen verzet. Eerder zoals het in Quran beschreven is, zelfverdediging van jezelf en van je medemoslims.

En als jij denkt postpentacost dat agitatie of provocatie genoeg is om moslims in werkkampen te stoppen, dan is dit volk (de blanke nederlanders) zeker onrechtvaardig en slecht. Maar dit is volgens mij niet zo, dat hoop ik tenminste.

Salaam Aleikum,

Malcolm X
Terug naar boven
Abdulkadir Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 18 december 2004
Online status: Offline
Berichten: 575
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Abdulkadir Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 03 april 2005 om 06:26
Salaam

postpentacost, zet het jou niet aan het denken. Waarom moslims zo geteisterd worden als joden voorheen? Misschien moet ik wat duidelijk zijn, zal satan altijd de waarheid willen bevechten? Dus, kun jij misschien de conclusie trekken dat als moslims dichterbij de waarheid zitten dat zij het meeste zullen worden geteisterd door satan? En niet christenen. Voor joden geld een apart geval, namelijk door het overtreden van Allah's opdrachten zullen zij hun falen blijven proeven.
Laat ik het zo zeggen, de meeste ellende hebben moslims aan zichzelf te danken, maar mochten moslims zichzelf beteren en vredelievend worden, toch worden aangevallen, dan spreekt men over de invloed van satan. Niets meer, niets minder. De waarheid komt, als je de leugen laat.
Oh, dus ik mijzelf inhouden zoals de Palestijnen doen en toch geteisterd worden, postpentacost. In jouw zoetste dromen.
Ik, als moslim, wordt continue 'geprovoceerd', maar jij legt al weer de link dat de Nederlander de 'onschuldige' is. Laat is zeggen, al zijn het maar een handvol van die verfoeilijke Nederlanders, waar wij het hierover hebben, dan nog heb jij geen recht om te zeggen mijzelf in te houden als ik fysiek wordt onderdrukt. Neem maar van mij aan dat ik lang niet ieder Nederlander zo verfoeilijk zie.
Maar, mocht de gruwelijke situatie worden bereikt dat tien of meer onschuldige medemoslims het leven laten, dat dat niet meer provocatie is. Laat ik jou maar de garantie geven dat onschuldige Nederlanders, in mijn ogen onschuldige Nederlanders blijven. Islam kent zeer scherpe regels omtrent deze zaak.

Ik ben ook maar een mens. Ik maak ook fouten. Maar aan Allah leg ik verantwoording af voor al mijn daden.

En Allah Weet Het Beste
Salaam(=vrede)
Terug naar boven
Anne Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 17 december 2004
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 841
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Anne Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 03 april 2005 om 09:03
Hmm kleine nuance, de fok.nl posters houden niet van religie in het algemeen. De paus kraamt onzin uit, de christelijke cultuur is achterlijk, de bijbel is geschreven door een stel debiele holbewoners, "van mij part mogen die strenge christen varkens dood gaan" dit is wat ik lees op fok.nl na even globaal zoeken. Weet je, lekker boeiend. Hier wonen nu eenmaal heel veel athe�sten die alle religie verachten, en vooral de Islam omdat dat nog wat vreemder en strenger overkomt op ongelovigen.
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply Pagina  <12

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.047 seconden.