Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Nog erger dan Wilders

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Whatalies Bekijk dropdown
Groupie
Groupie


Lid geworden: 10 augustus 2011
Online status: Offline
Berichten: 195
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Whatalies Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Nog erger dan Wilders
    Geplaatst op: 16 april 2012 om 15:00

Franse moslims moeten hun land zo snel mogelijk verlaten. Ze hebben er niets meer te zoeken. Dat theologische oordeel zou de Marokkaanse moslimradicaal Omar al-Haddouchi hebben uitgesproken.

Volgens de Telegraaf circuleert een video waarin de geestelijke die fatwa uitspreekt momenteel op jihadistische websites. Hij zou Frankrijk vergelijken met een toilet waar je 'een grote boodschap achterlaat en dan vertrekt'. President Sarkozy meldde eind vorige maand dat radicale moslimgeestelijken niet (langer) welkom zijn in Frankrijk.

De invoering van het boerkaverbod, het inperken van de oproep tot vrijdaggebed en de strengere controles op moslimradicalen zouden een duidelijk anti-islamitisch signaal hebben afgegeven. 'Doe je best in het verspreiden van dit bericht', raadt al-Haddouchi zijn publiek volgens de krant aan. 'En doe je best in het redden van de mensen en het krijgen van hen uit de duisternis van onwetendheid.'

'Indien iemand zwak is in sharia-kennis, het enige wat hij hoeft te doen is weg te lopen van de landen van de ongelovigen, in het bijzonder in onze tijd. Je moet vertrekken uit het land van de ongelovigen.' Al-Haddouchi is veroordeeld voor betrokkenheid bij terroristische aanslagen in de Marokkaanse stad Casablanca, maar werd vorig jaar vrijgelaten.

Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.063 seconden.